Ik ben Suzanne de Wit (1967) en run sinds januari 2007 Scooby-Doe. Voor die tijd heb ik altijd in de horeca gewerkt, met name in cafetaria’s. In één zaak heb ik maar liefst 17 jaar gewerkt. Maar ook achter de tap staan en het cateringwerk zijn mij niet vreemd.

Totdat daar die ommekeer kwam. Mijn toenmalige schoonzus runde al enkele jaren haar eigen hondenuitlaatservice, terwijl ik daar af en toe ook over zat weg te dromen. En met haar sprak ik daarover. Zij was ook diegene die mij aanmoedigde, het ook echt iets voor mij vond, gezien de manieren waarmee ik met honden omga. Toch duurde het even vooraleer ik de sprong in het diepe waagde. Ik had immers een baan, een baan die zekerheid bood.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen en daar tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Ten tijde van het schrijven van dit stuk (voor mijn geheel nieuwe website) bestaat Scooby-Doe bijna tien jaar, en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip!

Naast Scooby-Doe houd ik mij ook bezig met fotografie. Nog een passie die er van kleins af aan bij mij inzit, net als de liefde voor honden. In mijn vrije tijd trek ik er geregeld met de camera op uit om foto’s in de natuur te maken, met name van de ‘bloemetjes en de bijtjes’. Sinds 2015 is 100% Suus Fotografie ontstaan, en zo sta ik ook daarmee ingeschreven bij de KvK, als nevenactiviteit van Scooby-Doe.

Honden zijn daarbij mijn meest geliefde onderwerp. Maar men kan bij 100% Suus Fotografie ook terecht voor andere reportages. Daarover vindt u meer op de 100% Suus Fotografie pagina hier op de website. Neem gerust een kijkje.

Klanten van Scooby-Doe krijgen een speciale korting op een fotoshoot van hun hond(en). Voor hen hanteer ik een vast, aantrekkelijk tarief.

Naast Scooby-Doe en 100% Suus Fotografie, ben ik ook nog elf jaar trainster geweest bij Honden Club Oud Woensel. Sinds april 2019 ben ik begonnen met privetrainingen te geven. Ook kunt u bij mij terecht als u hulp nodig hebt bij het opvoeden of her-opvoeden van uw hond. De tarieven hiervoor vindt u op de tarieven-pagina.